Aarhus

Software Engineer Intern

Om os

Kaunt er landets ledende SaaS-virksomhed inden for AI-drevne finansielle services. Vi er en agil virksomhed, der brænder for at skabe mere værdifuld tid og dybere indsigter til økonomifunktionen i offentlige og private organisationer ved hjælp af avanceret AI-analyse og automatisering af rutineprægede opgaver.

 

Henover de seneste 5 år har kaunt udviklet en digital platform til automatisering inden for økonomi. I løbet af vores korte levetid har vi bragt en tredjedel af landets kommuner om bord på platformen, og nu går vi efter mellemstore private virksomheder i Europa, både via direkte salg og partnerskaber. Vi har allerede en solid pipeline af virksomheder som skal live på platformen.

 

Hos kaunt er vi et tværfagligt team bestående af softwareudviklere, UX’ere, data scientists og forretningsudviklere, der i dag er med til at gøre Danmarks offentlige sektor og private virksomheder mere datadrevne i fintech branchen. Vi tæller tilsammen 17 medarbejdere.

Om praktikforløbet

Som en del af vores udviklingsteam vil du bidrage til vedligeholdelse og videreudvikling af Kaunt-platformen. Du vil indgå i udviklingsteamet på lige fod med alle andre, og tage del i de daglige scrum-møder samt bidrage med dine kreative ideer og løsninger til vores produkt, så vi kan udvikle den bedste løsning i fællesskab med vores kunder.

 

Du bliver tilknyttet en faglig mentor med ekspertise i softwareudvikling, som du kan sparre med i løbet af praktikken.

 

Hos kaunt er der stor fleksibilitet og variabilitet i dine arbejdsopgaver, og du kan komme til at arbejde med opgaver indenfor:

 

 • Programmering i Javascript, TypeScript, C#, Python m.fl.
 • Automatisk build og deployment af Docker-containers og Kubernetes
 • API-udvikling med GraphQL
 • Databehandling med SQL
 • Træning og deployment af deep-learning modeller i TensorFlow

 

Praktikforløbets start og varighed definerer vi i fællesskab sammen med dig ud fra dine ønsker, men vi sigter efter at du kan arbejde 37,5 timer om ugen på vores adresse i Aarhus i løbet af dit praktiksemester, hvor vi har lokation ved Fiskerivej 12 på 1. sal. med udsigt til Aarhus Lystbådehavn.

Om dig

Vi søger primært en profil, som vil være med til at levere fantastiske løsninger for vores kunder. Vi forventer, at du har en stor interesse indenfor softwareudvikling og produktudvikling, og at du har lyst til at udvide dine kompetencer inden for front-og back-end udvikling i fællesskab med os, og også eventuelt prøve kræfter med maskinlæring.

 

Vi forventer du er ambitiøs, og at du brænder for det, du arbejder med. Du tør udfordre status quo, er kreativt tænkende og brænder for at levere reel værdi. Du skal have et stort drive og kunne arbejde struktureret både på egen hånd og i et team med andre.

Vi tilbyder desuden

 • Frokostordning
 • Uformel kultur
 • Opgaver til din egen personlige udvikling og frihed under ansvar
 • Danmarks skarpeste kollegaer på design, data science og forretningsudvikling
 • Muligheden for at blive en del af Kaunt-familien i form af et studiejob efter endt praktikforløb

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om praktikmuligheden, er du velkommen til at kontakte Mads Ellersgaard Kalør, CTO i Kaunt, på email mek@kaunt.com eller telefon 61 60 93 10.

Ansøg

Ansøgningen skal søges skriftligt via job@kaunt.com, hvor du bedes sende en motiveret ansøgning sammen med dit C.V.

 

Lad venligst være med at fremsende materialer med jeres CPR-nummer eller andet sensitiv information, da vi i så fald vil være nødsaget til at slette jeres ansøgning pga. GDPR. På forhånd tak.

Automate your
Account Coding

Automate your accounting with artificial intelligence. Fill the form and one of our AI experts will contact you and give you a live review of how your Accounts Payable processes can be automated.

 

 • Talk to an expert that focus on where you are and which systems you use
 • Save time on examinations and tests
 • Gain insight into the pricing model and hear about your benefits